Persoonsalarm

Heeft u behoefte aan extra veiligheid in huis? De persoonsalarmering is dan de ideale oplossing.

In noodgevallen, bijvoorbeeld als u onwel wordt of valt, krijgt u via één druk op de knop de hulp of zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een geruststellende gedachte voor u zelf en voor de mensen om u heen.

Altijd hulp binnen handbereik

De alarmknop op uw telefoon of het alarm om uw hals staan in directe verbinding met een centrale meldkamer. U drukt op de knop en krijgt direct een deskundige aan de lijn. Zij stelt u enkele korte vragen en beoordeelt de situatie. Als het nodig is komt er snel hulp.

Zo kunnen in overleg met u familie, buren of vrienden ingeschakeld, maar het kan ook zijn dat er professionals aan te pas moeten komen. Dan wordt Zorgsamen ingeschakeld en nemen wij de zorg over. Wij doen dat in en om de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn.

Ons alarmeringsteam staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Ons team bestaat uit ervaren zorgmedewerksters, die speciaal zijn opgeleid om hulp te bieden in onverwachte situaties.

Eén van de vele voordelen van onze zorg bij persoonsalarmering is dat u geen familie, vrienden of buren hoeft in te schakelen.

In geval van nood wilt u natuurlijk dat wij snel bij u zijn. Dat zijn wij dan ook! Na de melding van de alarmcentrale zijn wij er binnen een half uur om u te helpen.

Meer informatie

Persoonsalarmering is een uitkomst, vooral nu steeds meer mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Voor ouderen en mensen die ziek zijn of een beperking hebben is het een heel eenvoudig systeem om in geval van nood meteen alarm te kunnen slaan.

Als u hierover meer wilt weten kunt u contact opnemen met Zorgsamen op telefoonnummer 0297-521916, of een bericht sturen naar info@zorgsamen.nl. Op de websites van Participe Amstelland en ATA Personenalarmering kunt u ook informatie vinden.