Wat kunnen we doen voor u als organisatie?

Samenwerken zit in onze genen. Al vanaf de oprichting in 2004 levert Zorgsamen ervaren professionals voor de zorgsector, zowel intra- als extramuraal. Onze focus ligt daarbij op het detacheren van Helpende (+), Verzorgende, Huishoudelijke Verzorging en medewerkers voor facilitaire diensten (schoonmaak, technische dienst, enzovoort).

Met Zorgsamen lost u niet alleen snel uw (tijdelijke) capaciteitsproblemen op; U haalt ook inhoudelijke expertise in huis. Niet voor niets rekenen we al jaren een groot aantal zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, maar ook kleinschalige zorgverleners als particuliere zorginstellingen en hospices tot onze vaste opdrachtgevers.

Flexibele schil

Zorgsamen wil uw partner zijn bij het inrichten van die flexibele schil. Met alle puzzels en vraagstukken die daarbij komen kijken. Niet zomaar een partner, maar een partner die echt kan meedenken omdat die de sector kent en snapt. Kwaliteit, flexibiliteit en dienstverlening staan daarbij voorop. Met een zorgteam dat zelf ruime praktijkervaring heeft.

Uitgebreide dienstverlening

Uiteraard staat het detacheren als dienst niet op zichzelf. U kunt bij ons ook terecht voor de organisatie van een flexpool of het invullen van professionele persoonsalarmering. Korte lijnen en het leveren van maatwerk zijn belangrijke kenmerken van onze dienstverlening.

Meer weten?

Neem dan met ons contact op. Bel naar 0297-521916 of stuur een bericht naar info@zorgsamen.nl.